اهلا وسهلا بكل بنوته موزه قموره مقبله علي الزواج
وعايزه تتعلم اكلات جديده النهارده جابين ليكم وصفات من مطابخ فناه سي بي سي وبالذات مطبخ نجلاء الشرشابي
النهارده جيبالكم المسقعه بالبشاميل
اولا المقادير
نصف كيلو باذنجان
نصف كيلو بطاطس
نصف كيلو فلفل
نصف كيلو كوسه
كوب دقيق
2كوب لبن
نصف كيلو لحم مفروم
3 يصله
ملح فلفل كمون
زبده
اولا بنعصج اللحم المفروم مع البصل ونفرم البصل كويس عليه مع الزيت الزيتون
بعد مابنعصجها وعليها ملح وفلفل
ندخل علي اننا نقشر البطاطس والباذنجان والكوسه والكوسه طبعا مفيده جدا ومبشربش زيت
ونقطعهم البطاطس قطع مكعبات والباذنجات دوائر والفلفل والكوسه
ونقليهم فالزيت وكل مابيسو مبيشربوش زيت
ونضعهم علي مناديل لنسمح الزيت منهم
ثم
نعمل البشاميل بتاعنا اللبن نسخنه وبعدين نجيب الطاسه نحط فيها السمنه مع الدقيق ونزود باللبن مع التقليب لحد مايبقا متماسك معانا
ويعدين نحط طبقه في الصنيه ونرص نص المكونات البطاطس والفلفل والكوسه والبانجان ونحط اللحم المعصج
وبعدين النصف الاخر ونحط باقي البشاميل
ونحطهم في الفرن علي درجه حرار 160 لمده 15 دقيقه
وعايزه تتعلم اكلات جديده النهارده جابين ليكم وصفات من مطابخ فناه سي بي سي وبالذات مطبخ نجلاء الشرشابي
النهارده جيبالكم المسقعه بالبشاميل
اولا المقادير
نصف كيلو باذنجان
نصف كيلو بطاطس
نصف كيلو فلفل
نصف كيلو كوسه
كوب دقيق
2كوب لبن
نصف كيلو لحم مفروم
3 يصله
ملح فلفل كمون
زبده
اولا بنعصج اللحم المفروم مع البصل ونفرم البصل كويس عليه مع الزيت الزيتون
بعد مابنعصجها وعليها ملح وفلفل
ندخل علي اننا نقشر البطاطس والباذنجان والكوسه والكوسه طبعا مفيده جدا ومبشربش زيت
ونقطعهم البطاطس قطع مكعبات والباذنجات دوائر والفلفل والكوسه
ونقليهم فالزيت وكل مابيسو مبيشربوش زيت
ونضعهم علي مناديل لنسمح الزيت منهم
ثم
نعمل البشاميل بتاعنا اللبن نسخنه وبعدين نجيب الطاسه نحط فيها السمنه مع الدقيق ونزود باللبن مع التقليب لحد مايبقا متماسك معانا
ويعدين نحط طبقه في الصنيه ونرص نص المكونات البطاطس والفلفل والكوسه والبانجان ونحط اللحم المعصج
وبعدين النصف الاخر ونحط باقي البشاميل
ونحطهم في الفرن علي درجه حرار 160 لمده 15 دقيقه
0 التعليقات:
إرسال تعليق