السلام عليكم ورحمه الله
بقالنا كتير معملناش اكله حرشه زي دي النهارده ان شاء الله هنعمل عجه بالخضار من مطبخ حبيبه قلبنا اللي بتعمل اكل علي قد ادينا من مطبخ نجلاء الشرشابي برنامج علي قد الايد نجلاء عملت عجه بالخضار بشكل وطعم وريحه مختلفين عن اي مره ومافيش زفاره بيض ولا اي عكعكه من اللي بنعملها خالص مالص دالوقتي هنكتب المقادير
مقادير العجه بالخضار :
6 بيضات كبيره
1-2 كوبايه حليب / لبن
جزره كبيره مبشوره
بطاطسايه متقطعه مكعبات
2 حبايه كوسه متقطعه مكعبات
بصله مفرمه كويس اوي
4 معالق كبيره زيت نباتي
4 كمعالق كبييره دقيق
معلقه صغيره بيكنج بودر
ملح فلفل اسود كمون كزبره ناشفه
كل دول نص معلقه من كله
طريقه التخضير
نجيب الطاسه ( المقلاه ) ونشوح الزيت اللي هي البصله وبعدين لما تصفر نضع الجزر وبعد كده البطاطس وبعدين الملح والفلفل والكزبره الناشفه ونفضل نقلب لمده 10 دقائق
وبعدين نضع ربع كوبايه ماء ونضيف الكوسه ونغطي علي الخليط لمده 10 دقائق كمان اخري
وبعدين نجيب اناء نضع فيه البيض والبيكنج بودر ورشه ملح وفلفل واللبن ونخفقهم مع بعض كويس اوي
وناخذ الخضار لما نشيله من النار ويبرد نضعه علي البيبض واللبن المخغفوقين
وندهن صنيه بالزيت ونضع فيهم الخليط كله في الفرن فدرجه حراره 160درجه لمده 20 دقيقه
يارب تكون اكله الخضار
العجه بالخضار عجبتكم
من الشيف نجلاء الشرشابي برنامجكم المفضل علي قد الايد
بقالنا كتير معملناش اكله حرشه زي دي النهارده ان شاء الله هنعمل عجه بالخضار من مطبخ حبيبه قلبنا اللي بتعمل اكل علي قد ادينا من مطبخ نجلاء الشرشابي برنامج علي قد الايد نجلاء عملت عجه بالخضار بشكل وطعم وريحه مختلفين عن اي مره ومافيش زفاره بيض ولا اي عكعكه من اللي بنعملها خالص مالص دالوقتي هنكتب المقادير
مقادير العجه بالخضار :
6 بيضات كبيره
1-2 كوبايه حليب / لبن
جزره كبيره مبشوره
بطاطسايه متقطعه مكعبات
2 حبايه كوسه متقطعه مكعبات
بصله مفرمه كويس اوي
4 معالق كبيره زيت نباتي
4 كمعالق كبييره دقيق
معلقه صغيره بيكنج بودر
ملح فلفل اسود كمون كزبره ناشفه
كل دول نص معلقه من كله
طريقه التخضير
نجيب الطاسه ( المقلاه ) ونشوح الزيت اللي هي البصله وبعدين لما تصفر نضع الجزر وبعد كده البطاطس وبعدين الملح والفلفل والكزبره الناشفه ونفضل نقلب لمده 10 دقائق
وبعدين نضع ربع كوبايه ماء ونضيف الكوسه ونغطي علي الخليط لمده 10 دقائق كمان اخري
وبعدين نجيب اناء نضع فيه البيض والبيكنج بودر ورشه ملح وفلفل واللبن ونخفقهم مع بعض كويس اوي
وناخذ الخضار لما نشيله من النار ويبرد نضعه علي البيبض واللبن المخغفوقين
وندهن صنيه بالزيت ونضع فيهم الخليط كله في الفرن فدرجه حراره 160درجه لمده 20 دقيقه
يارب تكون اكله الخضار
العجه بالخضار عجبتكم
من الشيف نجلاء الشرشابي برنامجكم المفضل علي قد الايد
0 التعليقات:
إرسال تعليق