الجمعة، 8 أغسطس 2014

طريقه ومقادير التشيز كيك بالصور , تشيز كيك من مطبخ علي قد الايد نجلاء الشرشابي

التشير كيك اللي كتير مننا بيسموها كيكه الجبنه ليها مسميات واشكال وافكارب كتيره اوي
وكل شيخ وله طريقه كما يقولون ولكن اليوم الشيف نجلاء الشرشابي قدمتها بطريقه بسيطه اوي وكمان شكل وطعم رائع اوي يعني من الاخر
علي قد الايد من غير تكاليف وتوفير وتصميم وشكل وابدااع
وهنشوف الطريقه مع بعض الشيز كيك من ايد نجلاء الشرشابي وعلي قد الايد خالص مالص 

تشيز كيك
باكو بسكوت سادة كبير فى المطحنة معاه 3 معالق ميا مش زبدة لان الزبدة بتنشفة و بعد كدة رصيتة فى الصينية و ضغطت علية جامد و دخلتة الفريزر و الكريمة بقى .. 2 كيس كريم شانتى و 4 مكعبات كيرى و علبة قشطة و علبة لبن مكثف محلى معلقتين جيلاتين متدوبين فى كوباية ميا سخنة و ضربت كله حوالى ربع ساعة و صبيتة على البسكوت ..الصوص بقى كوباية سكر و ربع كوباية ميا على النار و قلبت لحد ما السكر داب خالص و شيلت ايدى منة و سيبتة يغلى لحد مالونة بقى بنى و ضيفت كوباية كريمة طلع دخان و السكر مسك فى بعضة عاادى قلبت جامد لحد ما السكر دة داااب خااااااالص بس بياخد وقت شوية و لما تتاكدى انة داب يغلى غلوة و سيبتة يبرد خااااالص لما بيبرد بيتقل اكتر و يمسك نفسة و صبيتة على التشيز كيك و زينت بعين الجمل بس لازم تكون قعدت فى التلاجة حوالى 4 او 5 ساعات الاول .



0 التعليقات:

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More