السينابون :
اكله الكبار والصغار الاطفال والشباب
اكلتي المفضله الرائعه اللي كنت بروح محلات سبينابون وادفع فلوس ومصاريف وتكاليف عشان اكلها ومكنتش بعرف ابدا اعملها في البيت
عرفت خلاااص اعملها من الطريقه دي وكمان صورتها ليكم بكل وضوح بدون اي مصاريف زياده في الميزانيه وعشان متتعبيش وعشان تعمليها كل يوم علي الفطار لاولادك في المدسه او الجامعه
عشان تعمليها لضيوفك وكانك جيباها من محلات برا وبكل سهوله
مفاجاءه وسر وتكات السبنابون اليكم علي مجله مزه
سينابون
حوالي كوباية ونص دقيق ومعلقة خميرة فورية معلقة لبن بودرة وذرة ملح وذرة بيكنج بودر ومعلقة سكر ومعلقة سمنة وميا دافيه الأول هتحطي المكونات الجافه مع بعض وتقلبيها وبعدين تعجني لغاية ما تتكون معاكي عجينة ملساء وحلوة كدا ومطاطية تسبيها تخمر برة وبعدين تجهزي الحشوة عبارة عن قرفة وكاكاو وسكر ولبن بودرة تقلبيه كله لما العجينة تخمر تفرديها مستطيل وترشي عليها سمنة سايحة او زبدة وتفردي عليها الحشوة وتلفيها رول وتقطعي الرول قطع بالعرض وترصيهم في صينية وتسبيهم يخمروا تاني بتفرق اوي في الهشاشة وبعين تدخليه فرن 180 لغاية ما تحمر من تحت وهتكون بيضا من فوق شوية والصوص عبارة عن تلت اربع كوب لبن بودرة وربع ميا مغلية ونص كوباية سكر اضربيهم في الخلاط لغايه ما يتكون معاكي خليط تقيل نسبيا دا لبن مكثف كل ما عملتيه وسبتيه في التلاجة بيتقل اكتر تحطي منه شوية علي النار ومعاهم بقي سنة لبن حليب وفانيليا ولو عندك جبنة كيري او جبنة كريمي وتقلبي علي نار هادية لغاية ما يتقل شوية وتصبيه علي السينابون اول ما يطلع من الفرن وبالهنا
اكله الكبار والصغار الاطفال والشباب
اكلتي المفضله الرائعه اللي كنت بروح محلات سبينابون وادفع فلوس ومصاريف وتكاليف عشان اكلها ومكنتش بعرف ابدا اعملها في البيت
عرفت خلاااص اعملها من الطريقه دي وكمان صورتها ليكم بكل وضوح بدون اي مصاريف زياده في الميزانيه وعشان متتعبيش وعشان تعمليها كل يوم علي الفطار لاولادك في المدسه او الجامعه
عشان تعمليها لضيوفك وكانك جيباها من محلات برا وبكل سهوله
مفاجاءه وسر وتكات السبنابون اليكم علي مجله مزه
سينابون
حوالي كوباية ونص دقيق ومعلقة خميرة فورية معلقة لبن بودرة وذرة ملح وذرة بيكنج بودر ومعلقة سكر ومعلقة سمنة وميا دافيه الأول هتحطي المكونات الجافه مع بعض وتقلبيها وبعدين تعجني لغاية ما تتكون معاكي عجينة ملساء وحلوة كدا ومطاطية تسبيها تخمر برة وبعدين تجهزي الحشوة عبارة عن قرفة وكاكاو وسكر ولبن بودرة تقلبيه كله لما العجينة تخمر تفرديها مستطيل وترشي عليها سمنة سايحة او زبدة وتفردي عليها الحشوة وتلفيها رول وتقطعي الرول قطع بالعرض وترصيهم في صينية وتسبيهم يخمروا تاني بتفرق اوي في الهشاشة وبعين تدخليه فرن 180 لغاية ما تحمر من تحت وهتكون بيضا من فوق شوية والصوص عبارة عن تلت اربع كوب لبن بودرة وربع ميا مغلية ونص كوباية سكر اضربيهم في الخلاط لغايه ما يتكون معاكي خليط تقيل نسبيا دا لبن مكثف كل ما عملتيه وسبتيه في التلاجة بيتقل اكتر تحطي منه شوية علي النار ومعاهم بقي سنة لبن حليب وفانيليا ولو عندك جبنة كيري او جبنة كريمي وتقلبي علي نار هادية لغاية ما يتقل شوية وتصبيه علي السينابون اول ما يطلع من الفرن وبالهنا
0 التعليقات:
إرسال تعليق