السلام عليكم ورحمه الله
اهلا بل مزه منورانا
ومشرفنا عشان تاخدلها حته من الروكا اللي هنعملها معانا
النهارده جايبلم اكله
جديدخ في ناس مسمعتش عنها
بس عشان نختلف بقا عن
الاكل التقليدي وتبقا سفرتنا تفتح النفس ونتخن ونقلبظ ونبقلظ ههههه
النهارده سالي عامله وصفه
سهله
وصفه هايله للروكا
المقادير
100 جرام من الروكا
10 جرام من البندورة المجفّفة
10 جرام من الصنوبر
15 غراماً من الفطر الطازج
20 جرام
100 جرام من الروكا
10 جرام من البندورة المجفّفة
10 جرام من الصنوبر
15 غراماً من الفطر الطازج
20 جرام
من البندورة الصغيرة
20 ملليلتراً من زيت الزيتون
20 ملليلتراً من صلصة البلسميك قليلة الدسم
20 ملليلتراً من زيت الزيتون
20 ملليلتراً من صلصة البلسميك قليلة الدسم
الطريقة
يقطّع الفطر الطازج.
توزّع الروكا في طبق التقديم، وتضاف إليها البندورة المجفّفة والصغيرة.
بعدها، يوزّع الصنوبر والفطر الطازج، ثم يسكب زيت الزيتون وصلصة البلسميك
يقطّع الفطر الطازج.
توزّع الروكا في طبق التقديم، وتضاف إليها البندورة المجفّفة والصغيرة.
بعدها، يوزّع الصنوبر والفطر الطازج، ثم يسكب زيت الزيتون وصلصة البلسميك
2 التعليقات:
thank you
مدير موقع ماي سيربرايز my surprise mysurprise
thank you
شركة تنظيف الدوليه
إرسال تعليق