السبت، 15 فبراير 2014

طريقه تحضير اكلات جديده وسريعه منها الروكا من مطبخ سالي فؤاد برنامج حلو وحادق سي بي سي سفره

السلام عليكم ورحمه الله
اهلا بل مزه منورانا ومشرفنا عشان تاخدلها حته من الروكا اللي هنعملها معانا
النهارده جايبلم اكله جديدخ في ناس مسمعتش عنها
بس عشان نختلف بقا عن الاكل التقليدي وتبقا سفرتنا تفتح النفس ونتخن ونقلبظ ونبقلظ ههههه
النهارده سالي عامله وصفه سهله
وصفه هايله للروكا 




المقادير
100 جرام من الروكا
10 جرام  من البندورة المجفّفة
10 جرام  من الصنوبر
15 غراماً من الفطر الطازج
20 جرام
 من البندورة الصغيرة
20 ملليلتراً من زيت الزيتون
20 ملليلتراً من صلصة البلسميك قليلة الدسم
الطريقة
يقطّع الفطر الطازج.
توزّع الروكا في طبق التقديم، وتضاف إليها البندورة المجفّفة والصغيرة.
بعدها، يوزّع الصنوبر والفطر الطازج، ثم يسكب زيت الزيتون وصلصة البلسميك

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More