السلام عليكم ورحمه الله اذيكم يارب
تكونوا كويسين ومبسوطين ومنورين ومشرفنا النهارده وانتو فايقين ايه رايكم فالشعر
ده هههههه
النهارده يوم الزفاره بقا والاكل
المالح يعني الاستعداد لشم النسيم والجناين والفسيخ والسردين
والنهارده هنجيب طريقه عمل السردين
بالصور
ورقه وقلم وحصلوني
الطريقه بقا
1-
ربع وبايه زيت
زيتون مصفي لاخر قطره هههههه عشان نراعي بس يون صحي
2-
ربع كيلو
سمك سردين
3-
معلقتين كبيره
من قشر لمون مبشو
4-
ملعقه توم
مهروس
5-
معلقتين كبار
من اوراق بقدونس متقطعه
6-
شرائح لمون
لتززين بس
7-
وملح
8-
نعمل
بقا الطريقه
هنضف
السردين كويس جدا جدا واغسله ونجيب صنيه كبيره وندهنها بزيت الزيتون ونضعها علي
النار
ونستني
لحد مايسحن تازيت ونضع فيها السم السردين علي درجه حراره متوسطه ونقلب السمك علي
الجنبين من 5 ل 8 دقائق ونرفعه من النار ونتركه لحد مايبرد
ونجيب
بولا نضع فيها التوم وقشر الليمون وربع معلقه ملح ونقلب كويس اوي ونضع السردين
ونزينه بالبقدونس والليمون الشرائح
وبالهنا
والشفا يامزتي
0 التعليقات:
إرسال تعليق