السلام عليكم ورحمه الله
اهلا وسهلا بكل مزه حابه تتعلم بقا كل تكه فالاكل وكل تكه فالتوفير وحابه تطبخ معانا احلي الاكلات الصحيه كمان
تعالوا نشوف انا قريت معلومه علي سي بي سي سفره
وكمان سمعتها من الشيف الشربيني عنها
ان كتير من الستات بتشتكي ان الباذنجان لو عملت مسقعه او اي اكله بيشرب منها زيت كتير اوي
طيب والحل الحل اننا نعمل حاجه حلوه
انتي بتقطعي الباذنجان بشكل دوائر صح من عند الراس بتاعتها بشكل دوائر وانتي فاكره انك بتقطعي صح
لا علي فكره انتي بتقطعي غلط جدا جدا جدا
لان الباذنجان ده له مسام زي مسام بشرتك مش انتي وانتي خارجه بتكوني عاوزه اي كريم يقفل مسام بشرتك عشان متمصش الشمس والاتربه وكل االتلوث
عشان كده
الباذنجان برضه بتتحم فيه طريقه تقطيعه بالسكين دوائر او طولي
ـــــــــــــــــــــــــــــ
الطريقه الصحيحيه للباذنجان هي اننا
نقطعه بشكل طولي عشان نقفل المسام اللي بتمص الزيت بشكل طولي ازاي
اننا نوقف البتنجانه علي راسها الحته الخضرا بنشلها وبعدين نحط البتنجانه عليها ونقطع شرايط طوليه
لاحطي بقا انتي الفرق هتلاقي مافيش اي مسام مفتوحه ومن خلالها انتي
بتوفري الزيت
بتحافظي علي صحتك
بتقللي الدهون
انتي بقا ممكن تحطي عليه ملح قبل القليه
او شويه دقيق
او دقيق بقسماط وملح وتوابل وكلي احلي باذنجان مقرمش زي الفراااخ
اهلا وسهلا بكل مزه حابه تتعلم بقا كل تكه فالاكل وكل تكه فالتوفير وحابه تطبخ معانا احلي الاكلات الصحيه كمان
تعالوا نشوف انا قريت معلومه علي سي بي سي سفره
وكمان سمعتها من الشيف الشربيني عنها
ان كتير من الستات بتشتكي ان الباذنجان لو عملت مسقعه او اي اكله بيشرب منها زيت كتير اوي
طيب والحل الحل اننا نعمل حاجه حلوه
انتي بتقطعي الباذنجان بشكل دوائر صح من عند الراس بتاعتها بشكل دوائر وانتي فاكره انك بتقطعي صح
لا علي فكره انتي بتقطعي غلط جدا جدا جدا
لان الباذنجان ده له مسام زي مسام بشرتك مش انتي وانتي خارجه بتكوني عاوزه اي كريم يقفل مسام بشرتك عشان متمصش الشمس والاتربه وكل االتلوث
عشان كده
الباذنجان برضه بتتحم فيه طريقه تقطيعه بالسكين دوائر او طولي
ـــــــــــــــــــــــــــــ
الطريقه الصحيحيه للباذنجان هي اننا
نقطعه بشكل طولي عشان نقفل المسام اللي بتمص الزيت بشكل طولي ازاي
اننا نوقف البتنجانه علي راسها الحته الخضرا بنشلها وبعدين نحط البتنجانه عليها ونقطع شرايط طوليه
لاحطي بقا انتي الفرق هتلاقي مافيش اي مسام مفتوحه ومن خلالها انتي
بتوفري الزيت
بتحافظي علي صحتك
بتقللي الدهون
انتي بقا ممكن تحطي عليه ملح قبل القليه
او شويه دقيق
او دقيق بقسماط وملح وتوابل وكلي احلي باذنجان مقرمش زي الفراااخ
0 التعليقات:
إرسال تعليق