الثلاثاء، 11 فبراير 2014

طريقه قلي الباذنجان دون دهون ولا يشرب زيت ابدا بالصور من وصفات مجربه قناه سي بي سي سفره cbc sofra

السلام عليكم ورحمه الله

اهلا وسهلا بكل مزه حابه تتعلم بقا كل تكه فالاكل وكل تكه فالتوفير وحابه تطبخ معانا احلي الاكلات الصحيه كمان
تعالوا نشوف انا قريت معلومه علي سي بي سي سفره
وكمان سمعتها من الشيف الشربيني عنها
ان كتير من الستات بتشتكي ان الباذنجان لو عملت مسقعه او اي اكله بيشرب منها زيت كتير اوي
طيب والحل الحل اننا نعمل حاجه حلوه

انتي بتقطعي الباذنجان بشكل دوائر صح من عند الراس بتاعتها بشكل دوائر وانتي فاكره انك بتقطعي صح

لا علي فكره انتي بتقطعي غلط جدا جدا جدا
لان الباذنجان ده له مسام زي مسام بشرتك مش انتي وانتي خارجه بتكوني عاوزه اي كريم يقفل مسام بشرتك عشان متمصش الشمس والاتربه وكل االتلوث
عشان كده
الباذنجان برضه بتتحم فيه طريقه تقطيعه بالسكين دوائر او طولي

ـــــــــــــــــــــــــــــ
الطريقه الصحيحيه للباذنجان هي اننا
نقطعه بشكل طولي عشان نقفل المسام اللي بتمص الزيت بشكل طولي ازاي
اننا نوقف البتنجانه علي راسها الحته الخضرا بنشلها وبعدين نحط البتنجانه عليها ونقطع شرايط طوليه
لاحطي بقا انتي الفرق هتلاقي مافيش اي مسام مفتوحه ومن خلالها انتي
بتوفري الزيت
بتحافظي علي صحتك
بتقللي الدهون
انتي بقا ممكن تحطي عليه ملح قبل القليه
او شويه دقيق
او دقيق بقسماط وملح وتوابل وكلي احلي باذنجان مقرمش زي الفراااخ

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More