الكاتشب ميعتبرش اكله الكاتشب اجمل حاجه بتفتح النفس جمب الاكل زي المخلل كده يعني البطاطس من غير الكاتشب كانك ماكلتيش الكاتشب في البيتزا رائع في ماكدونلز وكنتاكي لازم الكاتشب
وطريقته من اسهل الطرق وكمان بكوني ضمناه انو من ايديكي وصناعه ايديكي اتفضلوا الطريقه احسن من كاشب هاينز
الكاتشب
المكونات:
3 كيلو طماطم حمراء يعني مستويه من جوه وبره
1 كوب سكر
1 كوب خل
1 ملعقه صغيره فلفل ابيض
ملح
الطريقه:
اغسلي الطماطم ونضفيها كويس ولو تقدري شيلي من البذر شويه وقطعيها عشوائي وضعيها في اناء استانلس على نار هاديه حتي تطري كويس وتستوي
صفيها من البذر والقشور
وضعيها على النار مرة اخري وضيفي الخل والسكر والفلفل والملح واتركيها على نار هاديه جدا حتي لا
يتغير طعم الطماطم
ولما تصبح في كثافة ولون الكاتشاب ارفعيها من على
النار وتركيها تبرد تماما
وتكوني مجهزه زجاجات جافه من الماء تماما
ضعي بها الكاتشاب
وحتى يحتفظ الكاتشاب بطعمه المميز
في اناء ضعي به ماء ورصي الزجاجات به حتى عنق الزجاجه واتركيها مع الماء يغلي ربع ساعه
واتركيها تبرد تماما وغطي الزجاجات جيدا واحفظيها في النلاجه
وبالف صحه وعافيه
وطريقته من اسهل الطرق وكمان بكوني ضمناه انو من ايديكي وصناعه ايديكي اتفضلوا الطريقه احسن من كاشب هاينز
الكاتشب
المكونات:
3 كيلو طماطم حمراء يعني مستويه من جوه وبره
1 كوب سكر
1 كوب خل
1 ملعقه صغيره فلفل ابيض
ملح
الطريقه:
اغسلي الطماطم ونضفيها كويس ولو تقدري شيلي من البذر شويه وقطعيها عشوائي وضعيها في اناء استانلس على نار هاديه حتي تطري كويس وتستوي
صفيها من البذر والقشور
وضعيها على النار مرة اخري وضيفي الخل والسكر والفلفل والملح واتركيها على نار هاديه جدا حتي لا
يتغير طعم الطماطم
ولما تصبح في كثافة ولون الكاتشاب ارفعيها من على
النار وتركيها تبرد تماما
وتكوني مجهزه زجاجات جافه من الماء تماما
ضعي بها الكاتشاب
وحتى يحتفظ الكاتشاب بطعمه المميز
في اناء ضعي به ماء ورصي الزجاجات به حتى عنق الزجاجه واتركيها مع الماء يغلي ربع ساعه
واتركيها تبرد تماما وغطي الزجاجات جيدا واحفظيها في النلاجه
وبالف صحه وعافيه
0 التعليقات:
إرسال تعليق