الخميس، 31 يوليو 2014

طريقه عمل الكاتشب في البيت باسهل الطرق واوفر التكاليف بالصور

الكاتشب ميعتبرش اكله الكاتشب اجمل حاجه بتفتح النفس جمب الاكل زي المخلل كده يعني البطاطس من غير الكاتشب كانك ماكلتيش الكاتشب في البيتزا رائع في ماكدونلز وكنتاكي لازم الكاتشب
وطريقته من اسهل الطرق وكمان بكوني ضمناه انو من ايديكي وصناعه ايديكي اتفضلوا الطريقه احسن من كاشب هاينز

الكاتشب
المكونات:
3 كيلو طماطم حمراء يعني مستويه من جوه وبره
1 كوب سكر
1 كوب خل
1 ملعقه صغيره فلفل ابيض
ملح
الطريقه:
اغسلي الطماطم ونضفيها كويس ولو تقدري شيلي من البذر شويه وقطعيها عشوائي وضعيها في اناء استانلس على نار هاديه حتي تطري كويس وتستوي
صفيها من البذر والقشور
وضعيها على النار مرة اخري وضيفي الخل والسكر والفلفل والملح واتركيها على نار هاديه جدا حتي لا
يتغير طعم الطماطم
ولما تصبح في كثافة ولون الكاتشاب ارفعيها من على
النار وتركيها تبرد تماما
وتكوني مجهزه زجاجات جافه من الماء تماما
ضعي بها الكاتشاب
وحتى يحتفظ الكاتشاب بطعمه المميز
في اناء ضعي به ماء ورصي الزجاجات به حتى عنق الزجاجه واتركيها مع الماء يغلي ربع ساعه
واتركيها تبرد تماما وغطي الزجاجات جيدا واحفظيها في النلاجه
وبالف صحه وعافيه



0 التعليقات:

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More