الأحد، 20 يوليو 2014

طريقه عمل الزبيب بكل سهوله ورخيص جدا

السلام عليكم ورحمه الله 
وبلغنا الله رمضان واللهم بلغنا رمضان القادم بالايمان والعباده اللهم امين إن شاء الله قد بدء شهر رمضان شهر العزمات والحلويات والصواني ومنستغناش عن الحشو من جوز الهند والزبيب و اللوز وعين الجمل وياميش رمضان 
وطالما زكرنا الزبيب هنفتكر السعر بتاعه اللي رفع فالسما كيلو الزبيب بيتراوح تمنه من 30 ل 35 ل 40 ج وعشان ده موسم وكمان بيتباع وهو متخزن ولا مكتوب عليه صلاحيه ولا شئ 
طيب لو عملتيه فبيتك هتعمليه ازاي ورخيص وبطريقه مضمونه 
كيلو العنب ب 6 ج اللي بيكون عناقيد ونضيف وياريت 
يكون الاصفر او الاخضر 
عشان يكون اللون كويس جدا 
       ويكون العنب بناتي ..... عشان ميكونش فيه بذر 
ونغلي ميه ونفرط العنب ونكون غسلينه كويس ونحطه فالميه المغليه ومع نص كوب زيت دره او عباد الشمس او زيت تموين تكوني ضامنه انو ريحته كويسه 
 ونحطه فالميه الغليه لمده 3 دقايق 

ونصفيه ونحطه في قماشه نضيفه 
وبعدين نضعه لمده اسبوع في القماشه 
في منطقه هواء متجدد 
وبعد كده تخزنيه في التلاجه وعندك زبيب احلي من اللي برااا 



وده شكله وهو فالييت
 

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More